Stroje na zpracování pryže a plastů

LAHVE PRO ZAMĚSTNANCE

V rámci dlouhodobé strategie rozvoje naší společnosti jsme v roce 2017 dokončili vývoj a výrobu vyfukovacího automatu pro vyfukování lahví do objemu 1 litr, který společnost zavádí na trh pod obchodní značkou VA521. Nový stroj musel samozřejmě podléhat zevrubnému testovacímu režimu, v rámci kterého jsme testovali jeho plnou a bezproblémovou funkčnost vyfukováním lahví pro cyklistiku, s logem společnosti CHODOS.

Pomocí vyfukování těchto lahví byl stroj kompletně odladěn a vyzkoušen, kromě samotného vyfukování jsme testovali také barevné provedení vyfukovaných předmětů, ořezávání hrdla lahví a podobně. Po dokončení tohoto režimu byl stroj zkušebně uveden do provozu a vyrobil sadu perfektních, barevných lahví pro cyklistiku.

Protože zaměstnanci jsou srdcem každé společnosti a na vývoji a výrobě nového automatu VA 521 se aktivně podíleli, rozhodli jsme se první sadu lahví věnovat právě jim. Navazujeme tak na několik akcí pro naše zaměstnance, které se v letošním roce uskutečnily.

Každý zaměstnanec tak v prvním zářijovém týdnu dostal jednu barevnou cyklistickou lahev s logem společnosti CHODOS jako pozornost a poděkování. Věříme, že našim aktivním pracovníkům přijde tato drobná pozornost vhod, ať už při sportování, nebo jako připomínka toho, že se svou prací podílejí na výrobě unikátních vlastních výrobků, kterými se jako tradiční česká strojírenská firma s více než stoletou tradicí můžeme chlubit.

   

 


© 2014 - 2023 CHODOS CHODOV s.r.o.